Watervilla “Terkaple W18” is een fraaie rietgedekte watervilla gelegen op een zeer mooi aangelegd kleinschalig park waar in totaal 19 watervilla’s elk met eigen aanlegsteiger aan doorgaand vaarwater zijn gebouwd. 

Watervilla W18 heeft een prachtig vrij uitzicht over het doorgaande vaarwater. Naast een enorm terras welke reikt tot aan de steiger heeft de watervilla ook een zeer ruime parkeergelegenheid voor tenminste 3 auto’s. Zie voor de ligging van Watervilla W18 op de overzicht foto hieronder.

Het prachtige dorp Joure , op slechts 3km afstand , waar elke week een grote markt is en waar het heerlijk winkelen is. Alle supermarkten en warenhuizen zijn ook in dit pittoreske dorpje vertegenwoordigt.
Tevens is “Douwe Egberts” in Joure gevestigd en heeft zelfs een eigen museum.
Op steenworp afstand is het dorp Terherne gelegen , bekend van “De Kameleon” en voor de kinderen een absolute must om te bezoeken.

Op 10km afstand ligt de stad Sneek, met de vele gezellige terrassen, winkels, Bioscoop, musea etc. Ook is Sneek bereikbaar met de boot vanuit Terkaple!


Deze vrijstaande villa met verdieping is geschikt voor 6 personen. Beneden vind je een woonkamer met een sfeerhaard, vloerverwarming en televisie. De aangrenzende open keuken beschikt over onder andere een vaatwasser, combimagnetron en koffiecupapparaat. Ook is er beneden een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en een badkamer met inloopdouche en toilet. Boven zijn nog 2 slaapkamers. Ook is boven een tweede badkamer met inloopdouche en toilet.