Schippershuis Stavoren

Vakantiehuis Stavoren 147 ligt op het “Waterrijck” Park in Stavoren. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is de watervilla gelegen aan het water.  Het Schipperhuis heeft een vrij uitzicht over water en weilanden. 
Het park ligt aan het Johan Friso kanaal en elke watervilla heeft zijn eigen aanlegsteiger van 12 mtr. Naast het park ligt Marina Stavoren waar sloepen, zeilboten en jachten te huur zijn. Tevens is er in het Marina gebouw een zwembad aanwezig.
Op loopafstand zijn de sluizen van Stavoren waar vanaf het voorjaar tot het najaar een gezellige drukte is.
Naast de prachtige natuur en het IJsselmeer kan men volop fietsen en de leuke dorpjes ontdekken zoals Hindeloopen, Stavoren , Lemmer , Workum , Oudemirdum , Nijemirdum , Balk , Bakhuizen , Koudum , Warns , Rijs. Ook de wandelaars kunnen volop wandelen en van het mooie “Elfbergen” bos of de “Bremerwildernis” of het “Harichsterbos” genieten
 
De watervilla begint op de 1e verdieping .
Een entree met een riant uitzicht over Stavoren en het Johan Friso kanaal.
Een ruime hal met toilet , kapstok en een handig bankje met schoenen kastje
Vanuit de hal komt u in de woonkamer met grote open keuken welke voorzien is van combi-oven , koelkast,vaatwasser, gaskookplaat met afzuigkap. In de woonkamer een flatscreen tv met Ziggo aansluiting en een goede wifi in het hele huis.
Door de openslaande deuren komt u op het grote terras met hardhouten tuinset en ligstoelen. Het prachtige uitzicht geeft een heerlijk vakantie gevoel.
3 slaapkamers , hoofd slaapkamer met zitje en tv een riante badkamer met ligbad , douche , dubbele wastafel en spiegelkast.
 
Naast het park ligt Marina Stavoren waar u een sloep , motorboot of een zeilboot kunt huren , welke u vervolgens kostenloos aan de steiger van het huis kunt aanleggen. Ook is er een zwembad in het gebouw van Marina Stavoren.
Er is een “washok” aanwezig in het huis waar een wasmachine en een wasdroger in staan om een was te kunnen draaien